METOS-ryhmä valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita - ja kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmäämme iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen.

Täytä avoin hakemus.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Hakijan perustiedot

Tiedot ja taidot

En osaa
Alkeet
Välttävä
Hyvä
Erinomainen
Äidinkielen veroinen
Ruotsi
Englanti
Suomi

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN Tämän hakemuksen lähettämällä annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn työntekijää hakevan yrityksen Metos Oy Ab toimesta ("Rekisterinpitäjä") siihen rekrytointiprosessiin liittyen, johon hakemukseni liittyy ja sen ajanjakson ajan, jonka kyseinen rekrytointiprosessi kestää. Annan vapaaehtoisesti suostumukseni käsitellä henkilötietojani 3 vuoden ajan tämän suostumuksen antamisesta Rekisterinpitäjän muihinkin rekrytointitarpeisiin. Antamani henkilötiedot toimitetaan edelleen Rekisterinpitäjän HR-osastolle ja käsitellään ja säilytetään rekrytointitarkoituksessa soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Ymmärrän, että HRMS-rekrytointijärjestelmän ylläpitäjällä tietojen käsittelijänä ja palveluntarjoajana on pääsy henkilötietoihini, mutta se ei käytä henkilötietojani omiin tarkoituksiinsa. Ymmärrän, että minulla on oikeus saada tietää tallennetut henkilötietoni ja oikeus vaatia näitä tietoja korjattavaksi ottamalla yhteyttä Rekisterinpitäjän yllä nimettyyn yhteyshenkilöön.

Lue myös henkilörekisteriseloste »